Store Renovation

The brand name required an insightful interior design strategy, combining functionality and elegance.  The wood dominance with oak veneer and white color lacquer are the main construction elements of the new optic store. The graphics are used in several spots and in different forms in order to intensify the stores concept. Custom designed steel mirrors between ceiling and floor were made for the customer needs. The lightning lines trimming the walls and the furnishing, intend to enlarge the existing sense of linearity.

Location

Trikala, Greece
Area_ 35m2
Completed: October 2017
Photos_Maria Irene Moschona

rktecture

projects

All
COMMERCIAL
RETAIL
RESIDENTIAL
HOTEL

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close